Testimonials

Feedback from our customers and community

Walaupun hanya dgn botol kecil ia sgt2 membantu.. Anak saya ada sinus dan selalu bersin n selsema waktu mlm.. Hanya dgn 1 pump di tapak tanggan.. Gosok sedikit dan sapu di sekitar muka dan telinga.. Dpt membantu dia tidur dgn lena tanpa selsema..

Yatti Daim

Puchong

Penyelamat ibu bila malam.. REVIVE foot spray from Cinta Herbs & Co. nie mmg power.. spray jer dkt tulang dada kiri kanan.. belakang tengkuk sket.. tapak kaki sket…lps tue confirm Zzzzz dengan nyenyaknyaaaa sampai esok pg.. Sape yg ada anxiety or anak yg cranky tak boleh tdo tue try la guna spray nie.. confirm rasa tenangg jer…anak cukup tdo mak pun cukup rehat..serious best sgt..πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ”₯β™₯️β™₯️β™₯️ Highly recommended product! β™₯️β™₯️β™₯οΈπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Puteri Yana Norehan

Homemaker with 3 children

I love the Foot Soak & Foot Spray from Cinta Herbs & Co. I’m very active in sports doing marathons, hiking, triathlon and often get sores on my legs and feet. One of the things that I’ll definitely do will be giving myself a foot soak using their tea blends because it’ll relieve the sore and make me feel more relax. I also use them when I feel stress or even sometimes when I feel depress because somehow it’ll make me feel relax. I’ll probably classified these products as β€˜I love myself more’ products. Try them!

Faith Lin

President, Rotary Club Tebrau, Johor

I tell you these sprays are not ordinary product, but they are extraordinary and powerful! When Azrina introduced me about these sprays, my mind keep thinking on a few things and I found it helps me a lot! My husband having back pain due to long journey on airplane. When he’s busy with flying, he keeps complaining his back painful due to sitting too long in plane. So, I told him β€œRefresh” spray might help. He insisted to believe. After a few times sprayed on him before he leaves for work, I noticed he didn’t complaining about his back pain anymore πŸ€” Alhamdulillah πŸ₯° The best part is all ingredients are 100% natural. πŸŒ±πŸŒΏβ˜˜οΈπŸƒπŸ’š Nurul Jamilah Joffri

Working mother with 2 children

Boleh tidur LENA selepas spray REVIVE foot spray, Alhamdulillah 😍😴😴 Kadang2 ada masa letih gila sampai takboleh tidur. Stress jugaklah badan dah penat tp mata taknak pejam. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜­ Masa guna ada REVIVE foot spray, Anna bukan spray dekat kaki je, btw Anna spray jugak kat bahagian pinggang & belikat sbb bahagian tu yg selalu lenguh dan tak selesa. 😷 Bila spray tu mula-mula rasa mcm biasa jer takdelah rasa ajaib ke apa, TAPI yg bestnya tiba2 dah terlelap memang nyenyak tidur malam . 😴 Terimakasih Cinta Herbs utk produk yg best ni. 😘 Harga pun mampu milik. Serius Terbaik. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Anna Mujahadah

Entrepreneur

Open chat
1
Hi! Welcome to Cintaherbs! How can we help you?
Powered by